Welkom bij recreatie boerderij Hanssenhof

Geopend vanaf 1 april t/m 30 september

Helden is een van oudsher een agrarische gemeente gelegen op de grens van Noord- en Midden Limburg en ligt tussen Venlo en Roermond, in het land tussen “Peel en Maas“. De vele wandel- en fietsroutes leiden u rond door het gevarieerde landschap van akkers, bossen en Bourgondische dorpen. Helden ligt midden in “het aspergegebied” van Nederland en aan de rand van de Heldense bossen vindt u camping Hanssenhof die in 2004 is opgericht speciaal voor Senioren.
Recreatieboerderij Hanssenhof is een tuinbouwbedijf waar asperges (van april t/m juni) en prei (van december t/m februari) wordt geteeld. Camping Hanssenhof ligt aan de rand van 600 ha. bos. Ideaal om een grote boswandeling te maken en natuurlijk het uitlaten van uw hond. Voor een boodschap ligt u op 15 min loopafstand van het centrum van Helden. In het centrum van Helden bevinden zich Bakkerij ’t Bölke, De Plus Supermarkt en diverse ondernemers.
Winkelcentrum Panningen ligt op 10 min fietsafstand van Camping Hanssenhof hier bevinden zich diverse supermarkten, bakkers en natuurlijk De zaak vol Smaak Slagerij Philipsen uw ambachtelijke slager.

Zoekt u een mooie en verzorgde camping en houdt u van de Natuur en de Rust, maar wilt u toch dichtbij het centrum van Helden kamperen dan is Camping Hanssenhof de camping die u zoekt.

Foto impressie


wifi SVR Kamperen bij de boer beleef-t-limburgse-platteland
 

Locatie

Voordelig kamperen

In de maanden april en september
All-in 2 personen
€ 12,50 per nacht
 ( voor info zie prijslijst)

Voordelig kamperen

In de maanden mei, juni, juli en augustus
All-in 2 personen
€ 17,00 per nacht ( voor info zie prijslijst )